Szeretem a páromat, de az őrületbe kerget!

Ha párkapcsolatod javításáért tennél, olyat, ami végre valódi eredményekkel jár, gyere el egy konzultációra!

Ne mond, hogy nagy problémád van. Mond a problémádnak, hogy nagy akaratod van!

Érzed, hogy változtatni kellene, de nem tudod hogyan? Annyira vágysz egy nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra és nem másnál keresnéd a boldogságot, a meglévő kapcsolatodat újítanád meg, hoznád rendbe, hiszen, ha valami elromlik a házadban sem az udvaron akarod orvosolni a bajt, hanem ott, ahol keletkezett. Bent.

Mert érzed, ha ezt a helyzetet nem ugrod meg, semmit sem teszel, nem csak egy életen át fogod bánni, de hogyan fogsz további öt-hat problémát menedzselni, ami egy esetleges válással együtt jár?

Mert talán érzed, hogy a kialakult helyzetben te is benne vagy, így a helyrehozatal felelősségét sem hárítod el. Érzed, hogy amit megtehetsz, azzal javulásra bírhatod a kapcsolatodat is.

Mert nem végzel félmunkát. Igaz időre és türelemre van szükséged, de tudod, hogy létezik megoldás, és te hajlandó vagy megdolgozni érte. A siker sem szerencse kérdése, annak jár, aki megfizeti az árát. Ott és akkor történik meg, ahol mások feladnák, de te nem. Talán könnyebb lenne, ám látod, hogy a „mások is elváltak” hárítás sem mindenütt hoz boldogságot.

Mert valódi megoldást szeretnél és vágyod, hogy szerető, harmonikus párkapcsolatban élj, amiért hajlandó vagy cselekedni. Volt célod, amiért mindent megtettél, és végül elérted? A párkapcsolatod sem más!

Gyere el egy konzultációra és fejtsük fel a kapcsolatod nem működő részeit, hogy megtaláljuk a megoldást!

Időpont egyeztetés:

Telefon: +36 (30) 490 4444

Helyszín:

Vác, Venyige utca 8/b.

1136 Budapest, Balzac u. 39.

Egyéni és páros konzultációra időpont foglalható hétfőtől-péntekig, 9-19 óra között.

Időpont foglalásnál add meg kérlek, hogy a váci, vagy budapesti helyszínt választod.

Kövess Instagramon!

Follow

Írj nekem ha bármi kérdésed van!

Írj e-mailt a -ra,
vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

Küldés