Te mindent megkapsz, amire vágysz?

Megtörténhet ma valami, ami
Te mindent megkapsz, amire vágysz?

„Sorsfordító Telihold” van ma, január 10-én, este 8 órakor. Ez a belső számvetés ideje. Rálelni, végleg elengedni azokat a mintáinkat, amik akadályozhatnak a 2020-as év bőségteremtésében, mondják az asztrozófusok, legszebben, számomra most legérthetőbben, Veres Mónika. Megtörténhet valami, ami, ha valóban önmagunkra, tetteinkre, eredményeire figyelünk és számot vetünk, „felkapcsolja” a villanyt.

Valami, ami lelkünkben teljes változást hozhat. Az elmúlt napok feszült időszaka kisimul, s a megértés, felismerés által, lehet hetek múlva konkrét döntések, tettek formájában megjelenik a változás az életünkben. Sorsfordító Telihold, mondják. Energiája szinte kényszerítő erővel hat. Olyan Telihold, amiből erőt meríthetsz, hogy megtegyél, vagy kimondj valamit. Esetleg olyan dologról dönts, ami sorsod szempontjából lényeges, és eddig talán nem éreztél elég erőt hozzá, hogy megtedd, csak kerülgetted. Most feltöltődhetsz a döntéshez szükséges erővel, önbizalommal, bátorsággal, ha hajlandó vagy végre rálátni arra, amire „teljes fényével rávilágít”. A lényegre.

Ki az, vagy mi az, amivel kikerülhetetlen dolgod van? Mi az, ami neked most ebben az életszakaszban igazán lényeges és fontos? Mi a sorsod, vagy ki a sorsod? Min kellene gyökeresen változtatnod? Mik azok a dolgok, amelyek tisztázásra várnak? Engedd be, vagy állj végre félre te, de ne ácsorogjanak az ajtóban, mert útban vannak. Minden olyan felismerésre hív, ami mellett már nem mehetünk el. Lehet ez örök szerelem, örök barátság, vagy egy a lelkünkbe égett tanítás, ami most kristályosodik ki igazán. Segít egy bátor döntés meghozatalában, amivel sikerülhet az idei év szempontjából fontos lényegi változtatást kitartóan végig vinni. Óriási erőt adva hozzá.

Te mire vágysz?

Milyen áldozatokat vagy hajlandó hozni azért, amire vágysz?

További tartalmak Cikkeim

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.