Vélemények

A legfontosabb az életünkben, hogy legyen valaki, aki kihozza belőlünk azt, amire képesek vagyunk.
 • Erika

  Timi amellett, hogy kiváló szakember, lenyűgözően profi és kedves! Nem ránk erőlteti az elképzeléseit, hanem megkeresi az egyéniséghez és problémához legjobban illeszkedő módszert, megnyugtató biztonságos közeget teremt az első perctől, mégsem kerüli a nehéz témákat. Megoldásközpontú, ugyanakkor megtanít a türelemre. A legjobb, ami történhetett velünk, hogy Őt választottuk. Nem tudnék nála jobbat ajánlani!

 • Erika

  Nagyon sokat köszönhetek Timinek, nem csak a párkapcsolati mediálásban, de a személyiség fejlődésben is mindig hasznos tanácsokkal látott el. Az iskolában tantárgyként kellene bevezetni az általa végzett "beszélgetéseket", így sok helyzet az életben elkerülhető lenne, és másképp állnának az emberek egymáshoz.

 • Helga

  Timi az elfogulatlan legjobb barátnő. Aki anélkül, hogy évek óta ismerne, nagyon gyorsan átlát rajtad, és tudja hogyan szembesítsen a problémáiddal úgy, hogy megértsd, mit kellene máshogy. Te pedig eldöntheted, hogyan hasznosítod az információkat. Átsegített minket a szétválásunk azon göröngyös, buktatókkal teli útján, amikor segítség nélkül, nagyon könnyű vagdalkozásba és veszekedésbe jutó vitákkal végleg elrontani két embernek, az azelőtt szerető kapcsolatát. Nem csak akkor érdemes felkeresni, ha éppen probléma van. Útkeresés közben olyan, mint egy világítótorony, akihez néha jó mérni, mennyire vagyunk távol a célunktól, illetve merre tartunk. Szerettem minden vele eltöltött percet, mert segített egész és boldog emberként távoznom a házasságomból, és bátran folytatni az életemet.

 • Tímea

  Nagyon szerettem a Timivel való közös 'munkát'. Közvetlensége, nyitottsága, szeretetteljes hozzáállása által mindig bensőséges, nyugodt hangulata volt a konzultációknak. Ahogy szépen vezetett végig a megegyezésig, közben rengeteget tanultam magamról. Akkor jöttem rá, hogy az egyezségnek mekkora hatása van, amikor a Bíróság folyosóján a válási tárgyalásra ügyvéddel érkező párok között látni és érezni lehetett a távolságot, a harcokat. Abban a pillanatban tudtam, hogy a legjobb döntés volt a mediáció, olyan megnyugtató érzés, hogy lehet ezt másképp is, nem harcolva a másikkal, hanem szépen, békésen. Nekem ez sokat jelentett, és fontos volt a gyerekeink miatt is. Nagyon hálás vagyok Timinek, mert ezt vele tudtam megvalósítani. Szívből ajánlom őt!

 • Péter

  Tímea egy igen felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező párkapcsolati tanácsadó. Igaz én nem nagyon hittem az ilyen dolgokban, de pozitív csalódás volt a számomra. Beszélgetéseink során mindig rávezetett azokra a dolgokra, hogy mit változtassunk meg, hogy megfelelően működjön a kapcsolatom a feleségemmel. Csak ajánlani tudom.

 • Tímea

  Timi nagyon profi mediátor és kedves személyiség, hamar kialakult a bizalmi légkör közöttünk. Szakszerű, szívből jövő tanácsainak és tartalmas beszélgetéseinknek köszönhetően pozitív változások indultak el az életemben. Hálásan köszönöm Timi! Szívből ajánlom Őt mindazoknak, akik úgy érzik, elakadtak párkapcsolati téren.

 • Brigitta

  Nagyon szeretem, mindenkinek tiszta szívvel ajánlom! Érthető, gyorsan működő és mindent megoldó kedves Hölgy a Timi! Én is nagyon sokat köszönhetek neki! NAGYON JÓ MEDIÁTOR!

 • Károly

  Amikor problémámmal felkerestem, körültekintően, nyugodtan segített felismerni a megoldáshoz vezető gondolkodást, viselkedést. Köszönettel tartozom! Csak ajánlani tudom!

 • Tamás

  Ha nem azt akarod hallani, amit Te is gondolsz, ha nem bánt az őszinteség, ha belátod, hogy hasznos, ha valaki tükröt tart, akkor ne hagyd ki Timit!

 • Tamás

  Timivel egy publikációján keresztül találkoztam először és első olvasásra is különbözött az általam ismert addigi összes hasonló írástól. Ezért elolvastam még egyszer! Majd utánanéztem, hogy ki az, aki így tud írni a témában és láttam, hogy van rendelése is, ahol fogad párokat. Én akkoriban a férfi-női minőség dinamikáját kutattam párkapcsolaton belül és végül egyedül jutottam el hozzá személyesen. Bátran kijelentem, hogy életem eddigi legjobb tapasztalását és segítőjét találtam meg benne. Azt bírom Timiben, hogy mindig megoldásra törekszik és a pozitív lehetőségek felé terel! Tapasztald meg!

 • Veronika

  Csak szuperlatívuszokban tudok Timiről beszélni. Amit a mediációs alkalmak során mindig éreztem az az, hogy biztonságban vagyok, és nem kapok fals képet akkor sem, ha az számomra kedvezőtlen. Timi a szituációban lévő minden félhez gyorsan és ösztönösen kapcsolódik, a személy saját szintjén kommunikál, és nem megmond, hanem segít abban, hogy az adott személy a számára legjobb döntést hozhassa. Bár a mediációk óta már hosszabb idő eltelt, az elhangzott szavak és feltámadt gondolatok az óta is építik az életemet. Hálás vagyok, köszönöm! Ajánlom őt!

 • Adrienn

  A neten találtam Tímea oldalára, ami elsőre szimpatikus volt. A konzultáció során a valaha hallott, de át nem érzett igazságok új értelmet kaptak. Tímea őszintén figyel az ügyfele gondolataira, beàllítottságára. Úgy érzem, mi nagyon hamar egymásra hangolódtunk.

 • Ferenc

  Egy dologban tévedtem Tímea a munkáddal kapcsolatban és az az, mennyire profi vagy ezen a területen! Köszönöm a támogatásod, hogy rávezettél a megoldásokra.

 • Andrea

  Sok mindenben adtál útmutatást és köszönöm, hogy rávilágítottál a legfontosabb dolgokra. Rengeteget segített! Újra és újra elolvasom majd az írásaidat, ahogy most is, és tudom, mindig segíteni fognak. Hálás vagyok, hogy beszélhettünk.

 • Evelin

  A Tímeával való beszélgetésem teljességgel pozitív élmény volt! Fantasztikus Nõ, aki erõt adott nekem, támogatott, megértett és biztatott. Úgy érzem, nélküle nem itt tartanék.

 • Edit

  Timi hiteles személyiség, nagyon felkészült, érzékeny és határozott. Biztos segítséget, kapaszkodót kaptam tőle egy nehéz élethelyzetben. Olyan ember, akihez visszatér az ember egy-egy újabb elakadás után. Megnyugtató módon igazít el a gondolatok útvesztőjében.

 • Csilla

  Mostanában nem voltam nálad, de szeretnék visszajelezni, hogy örökké hálás leszek neked és annak, amit tanítottál anno nekem. Boldog vagyok, mint még talán soha, közös babánkat várom, legalábbis rajta vagyunk. Kapcsolatunkban lángol a tűz és a szeretet minden formája. Végre Nő vagyok, és igazi FÉRFI van mellettem. A konfliktusokon is megbeszéléssel jutunk túl és elmondja, "Férfi vagyok, másképp gondolkodom, de elfogadom, hogy te így látod!" Sokat mesélek arról, miket tapasztaltam nálad, milyen fejlődésen segítettél át engem, hogy tudjam, mire vágyom. Köszönöm, hogy neked is köszönhetően soha többé nem leszek már padlón, mert nem félek! Hiszek és hiszem, hogy minden okkal történik.

 • Panka

  Köszönöm a segítséget! Visszaadtad az önbizalmam. Ismét el merem hinni, hogy érdemes belevágni új dolgokba, hogy képes vagyok a terveimet / álmaimat megvalósítani. Nincs lelkiismeret furdalásom, ha valamit úgy csinálok, ahogy nekem megfelelő. Hiszek magamban, szabadabb lett a lelkem általad.

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.