Szolgáltatásaim

Amíg nem derítitek ki mi a probléma oka, nem lehet megoldani. Sokszor az első és legfontosabb próbatételünk az, hogy merjünk segítséget kérni!
 • Egyéni konzultáció

  Egyéni konzultáció

  60 perces beszélgetés, előre egyeztetett időpontban.

  Ezeken az üléseken együtt dolgozunk a párkapcsolati helyzeted megértése és megoldása érdekében. Egyedül is érdemes elmenni hozzád, akkor is, ha a társam nem akar? - A válaszom, igen.

  Ha nem tudod elengedni, nem megy a veszteség feldolgozása, gyötörnek a megválaszolatlan kérdések, a sok a miért. Mindig ugyanaz történik veled. Eleinte minden jó, majd gyorsan vége, netán lassan hal el, semmi magyarázat és elfáradtál ismételgetni önmagad.

  Férfiként, vagy nőként, úgy érzed, folyamatosan alárendelődsz, kihasználttá válsz a kapcsolatodban, nem értékelnek. Szeretnéd, de nem tudod, miként érheted el, hogy becsüljenek. „Menjek vagy maradjak? Fizetés: A helyszínen az ülés napján vagy banki átutalással.

  60 perc / 25.000 HUF

 • Páros mediáció

  Páros mediáció

  60 perces beszélgetés, előre egyeztetett időpontban.

  Fontos tudni, hogy valódi áttörést folyamatban lehet elérni (4-5 alkalom), de már az első találkozás is meghatározó erejű lesz. Ez a lehetőség azoknak a pároknak ideális, akik szeretnék megérteni a kapcsolati helyzetük kialakulásának valódi okait. Átbeszéljük a titeket foglalkoztató kérdéseket vagy egy konkrét szituációt, hogyan vagy benne, mit élsz meg.

  Azt is láthatod, mit él meg benne a másik, így a megoldás a változtatás mikéntje is világossá válik. Tisztázzuk a helyzetet, hogy jobban lásd, mi történik veled és a pároddal a kapcsolatotokon belül. Ha folyamatos a konfrontáció a párbeszédben. Nem értitek, sőt félreértitek egymást. Sok a sértődés, bántás, a meg nem beszélt sérelem, a felgyülemlett harag.

  Ha megcsalás, hűtlenség, bizalomhiány rombolja a kapcsolatot. Ha megvan az egymás iránti szeretet, ám annyira eltávolodtatok egymástól, hogy nem mertek egymás felé nyitni, nem is tudjátok hogyan lehetne, de szeretnétek. Tisztázzuk a helyzetet, hogy jobban lásd, mi történik veled és a pároddal a kapcsolatotokon belül.

  60 perc / 35.000 HUF

 • Válási mediáció

  Válási mediáció

  2X60 perces mediációs ülés a házaspárral, előre egyeztetett időpontban.

  Egyezség megfogalmazása, írásbeli rögzítése, a szükséges példányszám nyomtatása. A keresetlevél megfogalmazása, nyomtatása a szükséges példányszámban.

  Azoknak ajánlom, akik között vita van, és fontos témákban nem tudnak megegyezni (pl. vagyonmegosztás, szülői felügyeleti jogok gyakorlása, kapcsolattartás, gyerektartás stb.), abban viszont egyetértenek, hogy jobb, ha ők maguk hoznak döntést a sorsukról, minthogy egy évekig elhúzódó per végén, nehezen megjósolható ítéletbe kelljen beletörődniük. Célom pártatlanul segíteni a haragmentes kommunikációt és létrehozni a mindkét fél számára elfogadható közös, írásos megállapodást, amit a Bíróság befogad és közös megegyezés alapján mondja ki a válást.

  FONTOS! A mediáció során a mediátor nem dönt, nem keresi ki a hibás, nem vájkál a múltban, végig megőrzi pártatlanságát. A döntéseket az ügyfelek hozzák meg. A mediátor célja egy olyan egyezség létrehozása, amely tartalmilag és formailag megfelel a jogszabályoknak, így a bíróság változtatás nélkül elfogadja és jóváhagyja.

  120 perc / 120.000 HUF

 • Gyors segítség

  Gyors segítség

  Egyszeri alkalomra választható, sürgős döntési helyzetekre.

  Egyéni konzultációban a kívánt áttörés elérésére is folyamatban gondolkodj. Fizetés: A helyszínen az ülés napján vagy banki átutalással.

  90 perc / 30.000 HUF

 • Válás után

  Válás után

  60 perces beszélgetés, előre egyeztetett időpontban.

  A válás olyan veszteség, ami hosszú időn keresztül elkísér és gyakran sok év után is hatással van a jelenünkre. A válás mindkét fél számára kudarc. Akkor is, ha ő hagyott ott, és akkor is, ha te hagytad el őt. Valós veszteség, hogy valamit nem sikerült jól csinálni.

  A gyászfolyamat a válás kimondásával kezdődik. Igazán akkor szembesülünk a ténnyel, hogy valami végleg véget ért. A veszteség feldolgozására szánt időt nem lehet megspórolni, de meg lehet könnyíteni. Kizárólag rendezett múltra építhető kiegyensúlyozott jövő.

  A fel nem dolgozott sérelmek ugyanis az új kapcsolatot is megmérgezhetik. A beszélgetéseink során megértésre találsz és rájössz, hogy a problémáddal nem vagy egyedül. Sőt, korábbi párkapcsolatod nehézségeinek megértését is katalizálják. Megerősödve fogsz továbbmenni.

  60 perc / 25.000 HUF

 • Online konzultáció

  Online konzultáció

  Csak egyéni konzultációra választható!

  60 perces beszélgetés előre egyeztetett időpontban. Ha messze vagy tőlem, az ország távoli pontján, netán külföldön élsz, de szeretnél konzultálni velem, válaszd az online kapcsolatot.

  Az információ ugyanolyan hatékonyan átmegy, és olyan mintha az irodámban volnál. Fizetés: Az ülés napján banki átutalással.

  60 perc / 25.000 HUF

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.