Amikor hiszel, megtanulsz várni.

Annyira higgy benne, hogy más esélye se legyen, mint megvalósulni...
Amikor hiszel, megtanulsz várni.

A remény hal meg utoljára. Én azt javasolom, jobb elsőre. A siker alappillérei, a bizalom, elköteleződés, szeretet. Nem csak hivatásunk, de kapcsolataink, párkapcsolatunk terén is. A bizalom, a reménynél jóval erőteljesebb, hiszen nem mérgezi félelem, hogy amit szeretnénk, azt rögtön meg is vétózza az úgysem sikerülhet érzése. Mégis a remény az első, ami pozitív impulzusával beindítja vágyainkat és cselekvésre sarkall. Oké, reméld, csak gyorsan válts is kettesbe és nyomd meg a gázpedált, mert bár a remény kezdeményez, a teljes sikerhez édeskevés.

Tele van lemondással terhelt félelemmel. Olyan, mint amikor lottózunk, vagy az első állásinterjúra, randira megyünk. Személyes teremtésünk leggyengébb energiája, mert nem érezzük biztosnak a sikert. Benne van a mi lesz, ha mégsem jön össze, vagy még rosszabb, az úgysem sikerülhet lemondó érzete. Hát, te mondtad! Amiben viszont hiszünk, azt biztosnak érezzük. Teljes bensőnkkel. Azt tudjuk! A szív ereje pedig tízezerszer erőteljesebb, mintha csak ésszel akarnánk valamit. Eltántoríthatatlan. A hit, nem valami megfoghatatlan humbug, csak jól kell értened. Olyan ez, mint a szerelem. Próbáljon meg valaki lebeszélni róla! Ugye, hogy vesztett? Vágyaink megvalósulása, érzelmeink pozitív erejének záloga.

Megfigyelted már, hogy intuíciód segít bizonyos helyzetekben, mert egyszerűen tudod, hogy valami úgy lesz? És láss csodát! Na, akkor bízol igazán. Mond inkább, hogy bízom benne, minthogy remélem. Miért mondanál le azonnal vágyaidról? Bizalommal tápláld, hogy az a dolog tényleg megtörténik. Sokkal magasabb és erősebb energia, a reményhez képest tízszeres. Egyszerűen nincs helye kételynek, ami optimizmussal tölt el. És úgy is lesz.

Világunkban cselekvésre is szükség van. Eszedbe ne jusson várni a sült halat! Naponta tégy meg bizonyos dolgokat céljaid megvalósulásáért. Akármilyen csekélységnek is tűnik. Hiába szeretnél lottó ötöst nyerni, nem árt megvenni a szelvényt. Befektetés nélkül nincs eredmény, ahogy bizalom és hit nélkül sincs. Majd hagyd, hogy a dolgok alakuljanak. A megvalósuláshoz idő és türelem kell, hogy beérjen mindaz, amit te a vágyadba beletettél. Ismered a mondást. "Segíts magadon, az Isten is megsegít". Valahogy így!

"Amikor hiszel, az aggodalom eltűnik. Amikor hiszel, megtanulsz várni. Amikor hiszel, bízol önmagadban." /Taitosz/

További tartalmak Cikkeim

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.