Ginger Rogers mindent tudott, amit Fred Astaire, csak tűsarkúban és hátrafelé

Egymásnak születtünk...
Ginger Rogers mindent tudott, amit Fred Astaire, csak tűsarkúban és hátrafelé

Nem férfi és nő vagyunk, akik csinos vagy kevésbé csinos testet öltve élnek, hanem színtiszta vággyal teli lelkek férfi, és női testbe zárva. És érzünk! Mindent. Ugyanúgy nőként, mint férfiként. Ne higgy annak, hogy a férfiak érzéketlenek, érzelmileg éretlenek, mert nem tudják, hogyan kell kimutatni az érzéseiket, mert senki nem tanította meg nekik, akkor se, ha úgy tapasztalnád, lehet igaz. Mert csak nem érzed őket. Vagy idejekorán feladod. Nincs kulcsod hozzájuk! Lehet a férfi nem a kommunikáció, az érzések kifejezésének nagymestere, de minden érzést ismer és érez.

Megtapasztalták édesanyjuk által. Ha nem jól, akkor annak hiányát ismerik. Éreztetned kell, felfedeztetni mindazt, ami igenis bennük van. Nem egyszer, nem kétszer. Ismeretlen, navigáció nélküli úton, ahol még te sem jártál, segítségre van szükséged, egy kis bátorításra neked is, igaz? Mert bizonytalan vagy. A magányos nő kudarcaiból eredő félelmei miatt arrogáns, hát támad. Tudtad? Ne izgulj, a férfiak is csak hatásaival szembesülnek. Nők, akik nem nők, csak hasonlóak. Míg szemükre vetjük, hogy nem tudnak kommunikálni, meg vannak a válaszaik, hogyan altassák el a női gyanút kényük-kedvük szerint, míg nekünk nincsenek meg a helyzetekre adott megfelelő válaszaink.

A nő, tartás, báj, intelligencia.

Bár a nő a kommunikáció királya, mégis a férfi kommunikál jól, mert mozgat egy energiát. A női félelmet! Félelmet az egyedülléttől. A férfi tudat alatt érzi és használja is. Van az a helyzet, amikor mind a ketten tudjuk: „hazugság, amit mondok, de te nem tudod megvédeni magad!” Nincsenek meg a megfelelő válaszaid, hogy kimondd: „édesem, nem vigyázol rám, hát magamra kell vigyázzak, de Te ahhoz nem kellesz. És neked nem jó az a hely, ahol Te nem kellesz."

Majd vársz. Ha a legjobb szándékod ellenére sem változik, mert nem tud, nem akar, vagy nem jól éred el, tudd, lehet, egyedül folytatod. Nem ő a te embered! Igaz még évekig járhattok egy házszám alá haza, az intimitás elveszett, a kapcsolat meghalt. Csak nem temettétek el.

Neked nem kell felemelned a hangod, hogy elérd, amit szeretnél! Mindent meg tudsz csinálni, tudom. De itt az ideje, hogy letedd a csavarkulcsot. Érték legyél, ne ellenfél! Hogy kapcsolódni tudjon. A férfi messziről kiszagolja, ha nővel áll szemben. Tudni fogja, ha igen.

Egymásnak születtünk...

Ginger Rogerst egyszer megkérdezték, nem baj-e, hogy mindig Fred Astaire vezet? „Mindent tudok, amit Fred, csak tűsarkúban és hátrafelé.” - válaszolta.

További tartalmak Cikkeim

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.