Miért félted a szívedet a fájdalomtól, ha nem használod?

Ne légy más, mint aki vagy, kizárólag így találhat rád, aki téged keres...
Miért félted a szívedet a fájdalomtól, ha nem használod?

Ne legyél más. Kizárólag így képes rád találni az a Férfi, aki, ha esténként álomra hajtja a fejét, imáiban téged kér. Igen, a férfiak is álmodoznak. A nőről, akit szerethetnek, és aki viszontszereti őket. Nem gondoltad volna? Na, akkor ezt most nekünk, nőknek. Sok, rengeteg férfi ügyfelem van. Talán, mert érzik, értem őket. És egyszerűen imádom. Ugyanis a férfiak annyira mások, mint mi, és ez csodálatos. Igen, jól írtam. Így akartam. A sokszínűségük, a másságuk jó. Pont nekünk való. Mondd, te látod? Nem? Oké, akkor segítek.

Állandóan feszengünk, tetszünk-e nekik, de tulajdonképpen kivel is küzdünk, versengünk? Saját magunkkal. No meg a Nőkkel. Nem bízunk a férfiakban. Sok agybajunk van, ez az egyik. Pedig, ha egy férfi vonzónak talál, akkor egyszerűen vonzódni fog hozzád és kész. Ne akard lebeszélni magadról, mert úgysem fog menni. Ha csak komoly csalódást nem okozol. És ebben mi nők, valljuk be, roppant tehetségesek vagyunk. De csak kizárólag eddig. Rendben? Szóval, ha egy férfi vonzódik hozzád, akkor vonzódni fog és kész. A szeretet, a szimpátia, az egymás iránti vágy megmagyarázhatatlan, rajtad kívül álló ok, erő, isteni esszencia, az érzések ajándéka, amit önmagad felvállalásának jutalmául élhetsz át kizárólag itt és most, ebben az életben. Szóval a szerelmet nem választod, hanem felvállalod. Oké? A szerelem választ téged, neked csak igent kell mondanod. Felvállalod, vagy nem? Ne már, ne keseríts el, hisz ezért érdemes élni. Na, ne rontsd el, kérlek…

Tudod, mikor ámulatba ejtesz egy férfit, valami olyan csoda történik, ami megmagyarázhatatlan, de megpróbálom mégis. Persze látja, hogy csinos vagy, hogy szép vagy és ezért tetszel is neki, de van itt még valami más is. Jó, mondjuk nagyvadra találtál és egyszerűen nem is hiszed el. Miért pont neki? Bizony. Mert pont te vagy a zsánere. Tudod, maga sem érti, miért botlott pont beléd, de mikor esténként arról álmodozott, milyen nőt szeretne társul, vajon miért pont te toppansz be? És tetszel is. Mert az igazi társat nem keressük, az csak úgy jön. Magától. A hívásodra. Mikor felkészültél rá. Amikor itt az ideje. Mert minden az energiák szintjén dől el, persze azért idegen mindez számodra, mert nem a látható világban. Vagyis mégis, mert egyszercsak ott van ugye. Mondhatom azt is, téged kerestelek, hogyhogy itt vagy? Hívtál. Ezért ne add fel. Hidd el, van, aki pont rád vágyik. Ne hagyd társ nélkül.

Te csak éld meg a nőiességed, hogy arra kapcsolódhasson a férfi. És ne gyere nekem a szexszel, hogy mindig csak azt akarják. Még jó hogy, örülj neki, tanuld meg kezelni, fékezni, lassítani, vagy csiholni a tüzet. Nő vagy, nem? Akkor tedd a dolgod. Kizárólag addig mehet el, ameddig hagyod. S ha a lélek lélekkel ér össze, működik. Én most nem a felszínes találkozásokról beszélek, ugye érzed, hogy nem? Arról, amikor férfi és nő egyszerre álmodik. Egymásról. Igazi társ nem mindenkiből lesz, ahhoz a szívét is el kell rabold, de ahol a lélek lélekre ismer, működik a vonzás, mert a lélek folyamatosan adásban van. Ezért nincsenek véletlenek. A szerelem azért csodálatos érzés, mert a benne lévő szeretet esszenciális formájában valóban feltétel nélküli. Szeretlek minden „rossz tulajdonságod” ellenére, sőt azokkal együtt még jobban. Mondják, hogy a szerelem vak. És milyen jól teszi, hogy az! Ilyenkor szeretlek igazán, úgy, ahogy vagy! Hát ne akarj más lenni, mert nem talál rád, aki téged keres.

Le hát a színházi maszkokkal, mert véget ért a jelenet, és mert a kijáratnál vár rád egy csodálatos férfi, aki bár a színpadon vett észre, mégis téged lát. Téged. Elhiszed? Nem? Akkor gyerünk, kezdj el ezen dolgozni, hogy végre megismerd!

A szerelemnek megvan a zsánere, és a legtutibb a dologban, hogy ami a másikban tetszik, az benned is megvan. Az tetszik benne, amit magadban is szeretsz. Amit a társadtól szeretnél megkapni, hát magadban fejleszd, hogy minél harmonikusabban tudjatok kapcsolódni egymáshoz. A hasonló a hasonlót vonzza. A vágy az energiák szintjén dől el. Milyen szép is a magyar nyelv. Vonzó, figyeled? Azért vágysz rá, mert vonz. S ha így van, hidd el a dolog működik. Jó, míg a hibák nem derülnek ki, de bocsi, az meg a faladat. Látom, már egész jól érted. Örülök neked.

Hát ne akarj más lenni. Ha színészkedünk egymásnak, ami valljuk be roppant fárasztó, az azért csalódás, mert szinkron hiányában borítékolt a bukás. Ahogy Charlie mondja: az légy, aki vagy! Egyetlen feladatod olyanná válni, amilyen társat magad mellé szeretnél. Szeretetre, megértésre, kedvességre, elfogadásra, nagyvonalúságra, udvariasságra vágysz? Légy te magad az, hogy aki szintén ezt szeretné, észrevegyen. Tudod nincs olyan férfi, akit egy nő ne tudna megszerezni. De nem ám ragaszkodással kizsarolt félelemmel fenntartott figyelemmel, mert attól a világból is kiszalad.

Nőnek kell lenned! Ha üzeneted tiszta szeretetről és érzékiségről szól, egy zsúfolt éttermen átsétálva is észrevesz. Sosem manipulatív kacérságról beszélek, amit félreértések sora övez, s amivel nincs is semmi baj, csak akkor ne szerelemről beszéljünk. Ugye, nőként tudod, mire gondolok? Akkor jó. Ha szerelemre vágysz, az igazira, ne csináld. Te fogsz sérülni. Kizárólag őszintén, önmagadat adva lehetséges, hogy megtaláld azt, akit szeretsz. Ám, ha a férfi nem látja meg benned a nőt, hiába fogysz, hízol, edzel, vagy mit tudom én, hogy megszerezd, lehetsz te bármilyen dekoratív, nem fog menni. Minden csak akkor működik, ha a kereslet kínálattal találkozik. Különben az üzenetben van a hiba, nem a csillagjainkban. Ha kizárólag külsőségek terén fejlesztve magad küldesz kívánságlistát az éterbe, másoktól megszerezhető előnyökért üzletelsz, és én most nem erről beszélek. Ha nem tetszik a felhozatal, fejleszd magad álmaid szintjére. Sokan szeretnének Porschét, mégsem mindenki vezeti. Miért? Mert képessé kell válj megszerezni! Ugye érzed?

És sose hasonlítsd össze magad másokkal. Mivel a találkozás esélye a vágyak szintjén dől el, lehet valaki más, az sosem lesz olyan, mint te. Ha tetszel egy férfinak, akkor tetszel és pont. Nem vessző. Minél közelebb kerülsz hozzá, annál jobban fogsz tetszeni neki. Minél jobban megismer, annál jobban beléd szeret. De hisz pont ilyenre vágyott, ezért vett észre, nem? Ugye te is őt akarod? Hát légy magabiztos. Hidd el, hogy rád vágyik. Ha szereted magad, ezt a szeretetet tükrözi majd feléd.

S bár fura, mégis igaz, hogyha az élet tényleg az illúziók szintjén zajlik, akkor, ha az én illúzióm és a te illúziód kompatibilis egymással, érzéseink által megfogalmazott vágyaink fizikai valóságot öltenek egymásban.

További tartalmak Cikkeim

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.