Nincs olyan, hogy tökéletes. Nincs olyan, hogy örökké. Egyszerűen nincs garancia...

Nincs olyan, hogy tökéletes. Nincs olyan, hogy örökké. Egyszerűen nincs garancia...

Pedig szeretnéd. Megnyugodni, semmit sem tenni, végre révbe érni. Csalódásod legfőbb oka, hogy megállítanád az időt. A most pillanatát. Csak maradjon minden így, mert most jó. Sok rajtad a teher. Legalább a párkapcsolatodban megnyugodhass. Miért kell folyton cselekedni? Irtózol a változástól, inkább megakasztanád az időt, ami veled, vagy nélküled, de haladni szeretne. Ellenállsz.

Azt gondolod, a változás veszélyes? Próbáld csak ki a megszokást, az halálos. Az az igazi kapcsolatgyilkos. Nincs olyan, hogy tökéletes párkapcsolat, de tökéletessé csiszolhatjuk. Mi volt az, amiért nehézségeid ellenére megdolgoztál az életben és elérted? Mekkora örömöt okozott a siker? A párkapcsolatod sem más. Rossz hírem van, a jó sosem természetes. Iszonyatosan kemény meló. Mint, mikor leteszel egy vizsgát. Tudod, nem létezik tökéletes társ, de vannak, akik minden negatív tulajdonságaikkal együtt is tökéletesek egymásnak. A másik botladozását is szeresd! Ha tudsz nagyvonalúan segíteni a tétovázásában, bizonytalanságában, sőt netán aranyosnak találod, nyert ügyetek van. Valódi kapcsolat a filmet záró csókjelenet után kezdődik igazán. Mikor kimondod a holtomiglan, holtodiglant. Tudod nincs olyan, hogy tökéletes. Nincs olyan, hogy mindig. Egyszerűen nincs garancia. Kampányidőszakban könnyű szeretni, de ha azt hiszed ez örökké tart, hideg zuhanyként ér majd a változás.

Tudod-e majd kezelni a kevésbé vonzó tulajdonságaimat, melyek lassan akaratlanul is felszínre törnek? Tudsz-e jól szeretni majd akkor is? Mert az is én leszek. Akkor lesz rád a legnagyobb szükségem. Ha nem így lenne, egyedül is megoldanám. Azért választottalak, hogy a jobbik felem légy. Nem kell, hogy kioktass, hogy megmond, hogy szégyellj, mert néha gyenge vagyok. Csak érezzem, hogy hiszel bennem. Úgy nekem is menni fog. Nem tudsz helyettem cselekedni. Csak segíts, hogy bizonytalanságom ellenére lehessek erős. Csakis így lehetséges az örökké. Mert hiszel bennem. Kettőnkben.

További tartalmak Cikkeim

Készséggel állok rendelkezésedre! Miben segíthetek neked?

Néha a legnehezebb és a leghelyesebb út ugyanaz. Megesik, hogy egy bátor lépés az ismeretlenbe, az élet nagy ajándékával fizet.